Vores menukort byder på både klassiske retter samt retter som er mere sæson betonede. Vi sætter en ære i at bruge gode og friske råvare, alt vores fisk er frisk fanget og kommer fra vores nabo flyvefisken. Vi bager selv vores brød og producere så meget som muligt fra bunden selv.
KOKKENS 3 RETTER 375,-
Skal bestilles af hele bordet (børn u. 12 undtaget)
(forbehold for ændringer i menuen)
Forret:
- Muslinge-rodfrugts suppe m/ rå jordskokker – æbler – røgede muslinger
Hovedret:
- Bagt torsk m/ blomkål – hollandaise – aspargeskartofler – dildsmør
Eller - Rosastegt Canette m/ ande croquette – orangesauce – rødbede – syltede kastanier
Dessert:
- Safran Pocheret pære m/ dulche de leche – vaniljeis – nougatine
KLASSIKERE
- Stjerneskud m/ stegt – dampet – laks – rejer 225,-
- Pariserbøf m/ rødbeder – peberrod – kapers – løg – blomme 220,-
Fritter & aioli - Dampede Muslinger m/ urter – fløde – citron – hvidvin 190,-
Fritter & aioli
FORRETTER
- Muslinge-rodfrugts suppe m/ rå jordskokker – æbler – røgede muslinger 115,-
- Husets gravad laks m/ waldorff salat – butterdejsfisk 105,-
- Stockfleths Vitello Tonnato m/ friteret kalve rilette – tunsauce – kapers 98,-
- Østers 3 stk m/ vinaigrette – syltede rødløg – tabasco 145,-
HOVEDRETTER
- Bagt torsk m/ blomkål – hollandaise – aspargeskartofler – dildsmør 265,-
- Oksemørbrad m/ selleripuré – glaserede skalotteløg – bordelaise – fritter 345,-
- Langtidsstegt okse tværreb m/ peberrub – blegselleri – valnødder – oliven – Jansons fristelser. Familystyle min. 2 personer 275,- pr person
minimum 2 personer, all you can eat - Rosastegt Canette m/ande croquette – orangesauce – rødbede – syltede kastanier 275,-
DESSERTER
- Créme brûlée 85,-
- Safran Pocheret pære m/ dulche de leche – vaniljeis – nougatine 85,-
- Carmenbert frit m/ solbærkompot – ristet rugbrød 105,-
- Ris a la mande m/ kirsebærsauce & mandler 75,-
SNACKS
- Fritter m/ aioli 55,-
- Snacktallerken m/ oliven – flæskesvær – saltmandler & dip 85,-