FROKOSTMENU

køkkenet er åbent fra 11:30 – 16:00

SMØRREBRØD

Vi anbefaler 2 – 3 stk pr- mand
  • Marineret sild m/ Rødløg – Friterede kapers – Æg 95,-
  • Kartoffelmad m/ svamperemoulade – bacon – pære & endive 85,-
  • Fiskefilet & rejer m/ remoulade – urtesalat 105,-
  • Røget laks m/ fennikel – æble 95,-
  • Roastbeef m/ remoulade – løg – peberrod – karse 95,-
    5 stk på et bræt(en af hver slags) 400,-

KLASSIKERE

  • Østers 3 stk m/ vinaigrette – syltede rødløg – tabasco 145,-
  • Stjerneskud m/ stegt – dampet – laks – rejer 195,-
  • Pariserbøf m/ rødbeder – peberrod – kapers – løg – blomme – fritter og aioli 185,-
  • Caesar salad m/ kylling – croutoner – parmesan 155,-
  • Dampede muslinger/ urter – fløde – citron 155,-
    fritter & aioli 35,-
  • Oksetatar m/ fritter – aioli – salat – chips – trøffel 195,-
  • Fish n´chips “a la Stockfleth” m/ asiatisk marinade – tatarsauce 165,-
  • Svampetoast m/ svampe – fløde – toast 150,-

LUKSUS FROKOST

  • Sild & karrysalat
  • Æg & rejer
  • Laks m/ fennikel & æble
  • Fiskefilet & remoulade
  • Engelsk bouf med bløde løg & surt
  • Ost m/ kompot & oliven
  • Sødt
    Minimum 2 personer
    Pris pr person 298,-

SNACKS

  • Snacktallerken m/ oliven – flæskesvær – saltmandler & dip 85,-
  • Fritter m/ aioli 55,-
  • Trøffel fritter m/ trøffelmayo – parmesan 70,-

DESSERTER

  • 3 små søde kager 85,-
  • Creme Brûlée 95,-
  • Ostetallerken m/ 3 oste – kompot – oliven 95,-