Sæson menu januar – februar

3 retter:

Forret:

Jomfruhummer bisque med saltet torsk og fennikel

Hovedret: (vælg i mellem)

Helstegt oksefilet(rosa stegt) med garniture stegte kartofler og bearnaisesauce

eller

Indbagt unghane( i butterdej) med garniture stegte kartofler og hønsecreme

Dessert:

Bær roulade med kaffecreme og knas

Buffet frokost:

  • Sild og karrysalat
  • æg og rejer
  • Sprødstegt paneret fisk med remoulade
  • Tartelet med høns i asparges
  • Mørbradbøf a la creme
  • Chokolade kage og chokolade ganache

Buffet Aften:

  • koldrøget torsk med selleri
  • charcuteri med husets specialiteter
  • Indbagt unghane
  • Helstegt oksefilet
  • Garniture og salat
  • Ristede kartofler
  • Bearnaisesauce
  • udvalg af 3 små desserter