Aftenmenu
Vores menukort byder på både klassiske retter samt retter som er mere sæson betonede. Vi sætter en ære i at bruge gode og friske råvare, alt vores fisk er frisk fanget og kommer fra vores nabo flyvefisken. Vi bager selv vores brød og producere så meget som muligt fra bunden selv.
KOKKENS 3 RETTER 375,-
Skal bestilles af hele bordet (børn u. 12 undtaget)
(forbehold for ændringer i menuen)
Forret:
- Grillet hvid asparges m/ Macadamia – rejer – hyldeblomst & brunet smør hollandaise
Hovedret:
- Dagens fisk m/ cremet pasta riso – morkler – ærter & asparges
Dessert:
- Summer Trifle m/ ladyfingers, sherry, vaniljecreme, pure & sorbet
KLASSIKERE
- Stjerneskud m/ stegt – dampet – laks – rejer 225,-
- Pariserbøf m/ rødbeder – peberrod – kapers – løg – blomme 195,-
Fritter & aioli - Dampede Muslinger m/ urter – fløde – citron – hvidvin 190,-
Fritter & aioli
FORRETTER
- Grillede hvide asparges m/ macadamian – rejer – hollandaise 150,-
- Okse tatar m/ chips – trøffelmayo – syltede bøgehatte 95,-
- koldrøget laks m/ bitter salat, croutons, & citronpuré 98,-
- Østers 3 stk m/ vinaigrette – syltede rødløg – tabasco 145,-
HOVEDRETTER
- Dagens fisk m/ frikassé på sommergrønt & muslinger, spæde urter og yuzu beurre blanc 265,-
- Helstegt issing m/ a la grenobloise med forårssylt, croutons og brunet smørsauce 285,-
- Ribeye af dansk kalv m/ bearnaise sauce – fritter – nye løg – marvsmør 325,-
DESSERTER
- Créme brûlée 85,-
- Summer Trifle m/ ladyfingers, sherry, vaniljecreme, pure & sorbet 95,-
- Udvalg af oste m/ kompot – oliven – kiks 135,-
SNACKS
- Fritter m/ aioli 55,-
- Snacktallerken m/ oliven – flæskesvær – saltmandler & dip 85,-