VORES MOTTO ER

Hvis noget er værd at gøre, er det værd at gøre det ordenligt!

Velsmag

Vores mad smager af noget.

Vi gider ikke kønsløse råvarer uden smag – eller en ret der ikke er krydret omhyggeligt. Vi arbejder med de 5 grundsmage og prøver, at tænke deres sammensætning ind i vores retter, så intet er tilfældigt sammensat.

Kvalitet

Kvalitet er vigtigt.

Vi vil ikke spilde penge på dårlige råvarer, det har vi simpelhen ikke råd til. Vi bager, sylter og forarbejder selv vores råvarer, det gør vi for at få den rette smag og for at undgå konserverings og tilsætningsstoffer.

UDSØGT SPISESTED PÅ EBELTOFT HAVN

Restaurant Stockfleth på fiskerihavnen i Ebeltoft byder på lækker mad og afslappet havnestemning. Netop den kombination af afslapning og lækker mad, gør at vi har mange tilfredse gæster, fra hele det østjyske nærområde omkring Århus og Grenaa.

 

Havnestemning-845x684-2-2

Historien

Johan Chr. Wibe Stockfleth var i 1800-tallet havnefoged i Ebeltoft. Han stod bag anlæggelsen af den mole, som Restaurant Stockfleth nu ligger på.

Som lokal ildsjæl forstod han, at byens fremdrift afhang af skibstrafikken og fik for egen regning og med lidt hjælp fra kirkekassen anlagt den ca 300 meter lange mole og havnen ved den.

Ønsker du at læse mere om havnens historie kan du følge nedenstående link.

På gensyn på Ebeltofts hyggeligste restaurant.

Om havnen

 

landing-page-stockfleth-logo-1

Restaurant Stockfleths maddogme bygger på værdierne: Velsmag, kvalitet og bæredygtighed.

Det gør vi ikke kun fordi at det er tidens trend, men også fordi at det er det eneste der giver mening for os. Vi føler at vi har et ansvar over for omverdenen, til at bidrage med en madkultur hvor vi kan se os selv og vores råvarer i øjnene.

 

KONTAKT OS

Du er velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi svarer hurtigst muligt.