Velsmag, kvalitet og bæredygtighed

Restaurant Stockfleths maddogme bygger på værdierne: Velsmag, kvalitet og bæredygtighed.

Det gør vi ikke kun fordi at det er tidens trend, men også fordi at det er det eneste der giver mening for os. Vi føler at vi har et ansvar over for omverdenen, til at bidrage med en madkultur hvor vi kan se os selv og vores råvarer i øjnene.

Vores motto er

Hvis noget er værd at gøre, er det værd at gøre det ordenligt!

Velsmag

Vores mad smager af noget.

Vi gider ikke kønsløse råvarer uden smag – eller en ret der ikke er krydret omhyggeligt. Vi arbejder med de 5 grundsmage og prøver, at tænke deres sammensætning ind i vores retter, så intet er tilfældigt sammensat.

Kvalitet

Kvalitet er vigtigt.

Vi vil ikke spilde penge på dårlige råvarer, det har vi simpelhen ikke råd til. Vi bager, sylter og forarbejder selv vores råvarer, det gør vi for at få den rette smag og for at undgå konserverings og tilsætningsstoffer.

Udsøgt spisested på Ebeltoft havn

Restaurant Stockfleth på fiskerihavnen i Ebeltoft byder på lækker mad og afslappet havnestemning. Netop den kombination af afslapning og lækker mad, gør at vi har mange tilfredse gæster, fra hele det østjyske nærområde omkring Århus og Grenaa.

Bæredygtighed

Vi bestræber os på at bruge lokale råvarer, hvis kvaliteten lever op til vores standard og smag. Det gør vi både af miljømæssige årsager, og for at støtte de lokale kræfter.

Hele Danmark er blomstret op af lokale producenter og ildsjæle som ligger blod, sved og tårer i, at skabe et bæredygtigt kvalitets produkt. Vi syntes ikke at det giver nogen mening, at transportere råvare fra den anden side af jorden, hvis vi kan lave et bedre produkt herhjemme. Det betyder dog ikke at vi underkender alle de fantastiske råvarer og krydderier der bliver produceret i resten af verden, de har lige så stor berettigelse i vores smagsunivers.