MAD UD AF HUSET

Klassisk buffet:
Pris pr person 225,-
Minimum 6 cov.
3 slags ost med kompot og kiks.
Sild & karrysalat
Æg & rejer
Sprødstegt fiskefilet med remoulade
Tartelet med høns i asparges
Mørbrad bøf a la creme
Chokoladekagen & chokolade ganache
Frokost buffet:
Pris pr person 298,-
Minimum 10 cov.
Røget laks med purløgscreme
Kalve kroquetter med tunsauce
Salat med kål & citrus
Vou le vent med høns i asparges
Langtidsstegt cuvette Roast med stegte kartofler og bearnaisesauce
Indbagt kyllingebryst i butterdej og soufflefars
Bagte rodfrugter med honning og timian
Brownie med hvidchokolade creme
3 slags oste med kompot og kiks


3 retters frokost menu
Pris pr person 300,-
Minimum 6 cov.
Røget laks – purløgscreme – små bitre salater
Langtidsstegt okse cuvette – bearnaise sauce – ristede kartofler – salat
Tricolore is – bær coulis – sprød crumble
AFTEN MENUER
Buffet:
Pris pr person: 350,-
Minimum 10 cov.
- Koldrøget torsk med selleri remoulade
- Lakseterrine med spinat
- Charcutteri – husets specialitetter – paté
- Indbagt unghane med hønsecreme & kartoffel puré
- Langtidsstegt okse cuvette med bearnaisesauce og ristede kartofler
- Salat med rodfrugter
- Kålsalat – brændte løg – vinaigrette
- Udvalg af oste med kompot & oliven
- Bær roulade med kaffe creme
- Tricolore parfait med bærcoulis og sprød crumble
3 retters menu
Pris pr person 350,-
Minimum 6 pax
Forret:
- Hummerbisque – saltet torsk – fennikel
Hovedret: (vælg mellem)
- Langtidsstegt okse cuvette med bearnaisesauce og ristede kartofler
- Indbagt unghane med hønsecreme & kartoffel puré
Dessert:
Chokolade brownie med chokolade mousse & bærcoulis
