MAD UD AF HUSET

Klassisk buffet:
Pris pr person 225,-
Minimum 6 cov.

3 slags ost med kompot og kiks.

Sild & karrysalat

Æg & rejer

Sprødstegt fiskefilet med remoulade

Tartelet med høns i asparges

Mørbrad bøf a la creme

Chokoladekagen & chokolade ganache

Frokost buffet:

Pris pr person 298,-
Minimum 10 cov.

Røget laks med purløgscreme

Kalve kroquetter med tunsauce

Salat med kål & citrus

Vou le vent med høns i asparges

Langtidsstegt cuvette Roast med stegte kartofler og bearnaisesauce

Indbagt kyllingebryst i butterdej og soufflefars

Bagte rodfrugter med honning og timian

Brownie med hvidchokolade creme

3 slags oste med kompot og kiks

3 retters frokost menu

Pris pr person 300,-
Minimum 6 cov.

Røget laks – purløgscreme – små bitre salater

Langtidsstegt okse cuvette – bearnaise sauce – ristede kartofler – salat

Tricolore is – bær coulis – sprød crumble

AFTEN MENUER

Buffet:

Pris pr person: 350,-
Minimum 10 cov.
  • Koldrøget torsk med selleri remoulade
  • Lakseterrine med spinat
  • Charcutteri – husets specialitetter – paté
  • Indbagt unghane med hønsecreme & kartoffel puré
  • Langtidsstegt okse cuvette med bearnaisesauce og ristede kartofler
  • Salat med rodfrugter
  • Kålsalat – brændte løg – vinaigrette
  • Udvalg af oste med kompot & oliven
  • Bær roulade med kaffe creme
  • Tricolore parfait med bærcoulis og sprød crumble
3 retters menu
Pris pr person 350,-
Minimum 6 pax

Forret:

  • Hummerbisque – saltet torsk – fennikel

Hovedret: (vælg mellem)

  • Langtidsstegt okse cuvette med bearnaisesauce og ristede kartofler
  • Indbagt unghane med hønsecreme & kartoffel puré

Dessert:

Chokolade brownie med chokolade mousse & bærcoulis