Selskab på Restaurant Stockfleth

Frokostmenuer

Klassisk buffet:
Pris pr person 225,-
Minimum 6 cov.
  • Sild & karrysalat
  • Æg & rejer
  • Sprødstegt fiskefilet med remoulade
  • Tartelet med høns i asparges
  • Mørbrad bøf a la creme
  • chokoladekagen & chokolade ganache
  • 3 slags ost med kompot og kiks.
Frokost buffet:
Pris pr person 298,-
Minimum 10 cov.
  • Røget laks med purløgscreme
  • Kalve kroquetter med tunsauce
  • Salat med kål & citrus
  • Vou le vent med høns i asparges
  • Langtidsstegt cuvette Roast med stegte kartofler og bearnaisesauce
  • Indbagt kyllingebryst i butterdej og soufflefars
  • Bagte rodfrugter med honning og timian
  • 3 slags oste med kompot og kiks
  • Brownie med hvidchokolade creme
3 retters frokost menu
Pris pr person 300,-
Minimum 6 cov.
  • Røget laks – purløgscreme – små bitre salater
  • langtidsstegt okse cuvette – bearnaise sauce – ristede kartofler – salat
  • Tricolore is – bær coulis – sprød crumble

Aften menuer

Buffet:

Pris pr person: 350,-
Minimum 10 cov.
  • Koldrøget torsk med selleri remoulade
  • Lakseterrine med spinat
  • Charcutteri – husets specialitetter – paté
  • Indbagt unghane med hønsecreme & kartoffel puré
  • Langtidsstegt okse cuvette med bearnaisesauce og ristede kartofler
  • Salat med rodfrugter
  • Kålsalat – brændte løg – vinaigrette
  • Udvalg af oste med kompot & oliven
  • Bær roulade med kaffe creme
  • Tricolore parfait med bærcoulis og sprød crumble
3 retters menu
Pris pr person 350,-
Minimum 6 pax

Forret:

  • Hummerbisque – saltet torsk – fennikel

Hovedret: (vælg mellem)

  • Langtidsstegt okse cuvette med bearnaisesauce og ristede kartofler
  • Indbagt unghane med hønsecreme & kartoffel puré

Dessert:

  • Chokolade brownie med chokolade mousse & bærcoulis