Selskab på Restaurant Stockfleth
Frokostmenuer
Klassisk buffet:
Minimum 6 cov.
Sild & karrysalat
Æg & rejer
Sprødstegt fiskefilet med remoulade
Tartelet med høns i asparges
Mørbrad bøf a la creme
chokoladekagen & chokolade ganache
3 slags ost med kompot og kiks.
250,- pr person
Frokost buffet:
Minimum 10 cov.
Skaldyrssalat, æg & bitre salater
Sprød fiskefilet & remoulade
koldrøget laks, asparges, citronpure, crouton & urtesalat
Croquette med grillet hjertesalat & ramsløg
Filet af dansk gastrokalv med ærter & morkler
Kylling fra hopballemølle med syltede rabarber & sauce supreme
Nye kartofler i urtesmør
Grillet kål a la Ceasar salat
Små nye grøntsager med Karameliseret fløde & masser af urter
3 slags oste
Trifli (den engelske udgave)
Choko kage, bærkompot & vanille cremeaux
Pris pr person 300,-
Frokost 3 retters
Minimum 8 personer
Tatar af koldrøget laks, asparges, citronpure, crouton & urtesalat
Vælg mellem:
Dagens fisk, cremet pasta riso, morkler & ærter
Eller
Kalvefilet, nye kartofler, nye løg, ærter & skummende morkel sauce
Marinerede bær & pocherede rabarber
Creme patissierre, ladyfingers & bronzefennikel is
375,- pr person
Aften menuer
Buffet:
Minimum 10 cov.
Ceviche, hvid ponzu, creme fraiche & bitre salater
koldrøget laks, asparges, citronpure, crouton & urtesalat
Croquette med grillet hjertesalat & ramsløg
Filet af dansk gastrokalv med ærter & morkler
Kylling fra hopballemølle med syltede rabarber & sauce supreme
Nye kartofler i urtesmør
Grillet kål a la Ceasar salat
Små nye grøntsager med Karameliseret fløde & masser af urter
3 slags oste
Trifli (den engelske udgave)
Choko kage, bærkompot & vanille cremeaux
350,- pr person
3 retters menu
Tatar af koldrøget laks, asparges, citronpure, crouton & urtesalat
Vælg mellem:
Dagens fisk, cremet pasta riso, morkler & ærter
Eller
Kalvefilet, nye kartofler, nye løg, ærter & skummende morkel sauce
Marinerede bær & pocherede rabarber
Creme patissierre, bisquit & bronzefennikel
375,- pr person