Selskab på Restaurant Stockfleth

Frokostmenuer

Klassisk buffet:
Minimum 6 cov.

Sild & karrysalat
Æg & rejer
Sprødstegt fiskefilet med remoulade
Tartelet med høns i asparges
Mørbrad bøf a la creme
chokoladekagen & chokolade ganache
3 slags ost med kompot og kiks.

250,- pr person

Frokost buffet:

Minimum 10 cov.

Skaldyrssalat, æg & bitre salater
Sprød fiskefilet & remoulade 
koldrøget laks, asparges, citronpure, crouton & urtesalat
Croquette med grillet hjertesalat & ramsløg

Filet af dansk gastrokalv med ærter & morkler
Kylling fra hopballemølle med syltede rabarber & sauce supreme
Nye kartofler i urtesmør
Grillet kål a la Ceasar salat
Små nye grøntsager med Karameliseret fløde & masser af urter

3 slags oste
Trifli (den engelske udgave)
Choko kage, bærkompot & vanille cremeaux

Pris pr person 300,-

Frokost 3 retters

Minimum 8 personer

Tatar af koldrøget laks, asparges, citronpure, crouton & urtesalat

Vælg mellem:
Dagens fisk, cremet pasta riso, morkler & ærter
Eller
Kalvefilet, nye kartofler, nye løg, ærter & skummende morkel sauce

Marinerede bær & pocherede rabarber
Creme patissierre, ladyfingers & bronzefennikel is

375,- pr person

Aften menuer

Buffet:

Minimum 10 cov.

Ceviche, hvid ponzu, creme fraiche & bitre salater
koldrøget laks, asparges, citronpure, crouton & urtesalat
Croquette med grillet hjertesalat & ramsløg

Filet af dansk gastrokalv med ærter & morkler
Kylling fra hopballemølle med syltede rabarber & sauce supreme
Nye kartofler i urtesmør
Grillet kål a la Ceasar salat
Små nye grøntsager med Karameliseret fløde & masser af urter

3 slags oste
Trifli (den engelske udgave)
Choko kage, bærkompot & vanille cremeaux

350,- pr person

3 retters menu

Tatar af koldrøget laks, asparges, citronpure, crouton & urtesalat

Vælg mellem:
Dagens fisk, cremet pasta riso, morkler & ærter
Eller
Kalvefilet, nye kartofler, nye løg, ærter & skummende morkel sauce

Marinerede bær & pocherede rabarber
Creme patissierre, bisquit & bronzefennikel

375,- pr person