Vores julefrokost buffeter er lavet med kærlighed for det traditionelle danske køkken med en tvist fra det franske. Vi sylter og henkoger selv så meget som muligt.
julefrokostbuffeterne kan både bestilles i restauranten og ud af huset. fra d. 15. November til 26. December.
Lille Buffet:
- Husets Langtids gravadlaks m/ klassisk Rævesauce
- Fede sild m/ æg & karrysalat
- Sennepssild m/ dild & radisser
- Sprødstegt kulmule m/ husets remoulade
- Porcetta m/rosmarin & salvie hertil rødkålssalat
- Short Rib m/ pebercrust Sellerisalat & valdnødder
- Jansons Fristelser – asparges kartofler
- Ris a la mande m/ hvid chokolade og kirsebærsauce
- Madelaine m/ mandel og mascarpone
Pris pr person 275,- (minimum 2 cov)
Stor Buffet:
- Husets Langtids gravadlaks m/ klassisk rævesauce
- Fede sild m/ æg & karrysalat
- Sennepssild m/ dild & radisser
- Rejer & æggesalat
- Sprødstegt kulmule m/ husets remoulade
- Lun leverpostej m/ bacon
- Porcetta m/rosmarin & salvie
- Short Rib m/ pebercrust, sellerisalat & valdnødder
- And m/ tyttebær
- Jansons Fristelser – asparges kartofler
- Grydestegt blomkål m/ rasp & persille
- Rødkålssalat m/ appelsin, valdnødder & persille
- glaserede skalotteløg
- Ris a la mande m/ hvid chokolade og kirsebærsauce
- Camenbert frit m/ solbær
Pris pr person 398,- (minimum 12 cov)