MAD UD AF HUSET

Klassisk buffet:
Pris pr person 250,-
Minimum 6 cov.

Sild & karrysalat

Æg & rejer

Sprødstegt fiskefilet med remoulade

Tartelet med høns i asparges

Mørbrad bøf a la creme

Chokoladekagen & chokolade ganache

3 slags ost med kompot og kiks.

Frokost buffet:

Pris pr person 350,-
Minimum 10 cov.

Skaldyrssalat, æg & bitre salater 
Sprød fiskefilet & remoulade 
koldrøget laks, asparges, citronpure, crouton & urtesalat 
Croquette med grillet hjertesalat & ramsløg 

Filet af dansk gastrokalv med ærter & morkler 
Kylling fra hopballemølle med syltede rabarber & sauce supreme 
Nye kartofler i urtesmør 
Grillet kål a la Ceasar salat
Små nye grøntsager med Karameliseret fløde & masser af urter 

3 slags oste
Trifli (den engelske udgave) 
Choko kage, bærkompot & vanille cremeaux

3 retters frokost menu

Pris pr person 375,-
Minimum 8 cov.

Tatar af koldrøget laks, asparges, citronpure, crouton & urtesalat 

Vælg mellem: 
Dagens fisk, cremet pasta riso, morkler & ærter 
Eller 
Kalvefilet, nye kartofler, nye løg, ærter & skummende morkel sauce 

Marinerede bær & pocherede rabarber 
Creme patissierre, ladyfingers & bronzefennikel is

AFTEN MENUER

Buffet:

Pris pr person: 350,-
Minimum 10 cov.

Ceviche, hvid ponzu, creme fraiche & bitre salater 
koldrøget laks, asparges, citronpure, crouton & urtesalat 
Croquette med grillet hjertesalat & ramsløg 

Filet af dansk gastrokalv med ærter & morkler 
Kylling fra hopballemølle med syltede rabarber & sauce supreme 
Nye kartofler i urtesmør 
Grillet kål a la Ceasar salat
Små nye grøntsager med Karameliseret fløde & masser af urter 

3 slags oste
Trifli (den engelske udgave) 
Choko kage, bærkompot & vanille cremeaux

3 retters menu
Pris pr person 375,-
Minimum 6 pax

Tatar af koldrøget laks, asparges, citronpure, crouton & urtesalat 

Vælg mellem: 
Dagens fisk, cremet pasta riso, morkler & ærter 
Eller 
Kalvefilet, nye kartofler, nye løg, ærter & skummende morkel sauce 

Marinerede bær & pocherede rabarber 
Creme patissierre, bisquit & bronzefennikel