Aftenmenu

Vores menukort byder på både klassiske retter samt retter som er mere sæson betonede.  Vi sætter en ære i at bruge gode og friske råvare, alt vores fisk er frisk fanget og kommer fra vores nabo flyvefisken. Vi bager selv vores brød og producere så meget som muligt fra bunden selv.

KOKKENS 3 RETTER 375,-

Skal bestilles af hele bordet (børn u. 12 undtaget)
(forbehold for ændringer i menuen)
Forret:
  • Stenbiderrogn(islandsk) m/ creme på kartoffel & røget rogn daikon & vaffel
Hovedret:
  • Dagens fisk m/ Ndjua – saltbagt gulerod – dukkah – hummersauce – kartoffel kompot
Dessert:
  • Mazarin – hvid chokolade – rabarber – bronzefennikel is

KLASSIKERE

  • Stjerneskud m/ stegt – dampet – laks – rejer 225,-
  • Pariserbøf m/ rødbeder – peberrod – kapers – løg – blomme 195,-
    Fritter & aioli
  • Dampede Muslinger m/ urter – fløde – citron – hvidvin 190,-
    Fritter & aioli

FORRETTER

  • Saltet ørred m/ creme fraiche 48 – nashi – kål – ponzu 95,-
  • Okse tatar m/ chips – trøffelmayo – syltede bøgehatte 95,-
  • Stenbiderrogn(Islandsk) m/ creme på kartoffel & røget rogn – vaffel 145,-
  • Østers 3 stk m/ vinaigrette – syltede rødløg – tabasco 145,-

HOVEDRETTER

  • Dagens fisk m/ Nduja – saltbagt gulerod – dukkah & hummersauce – kartoffel kompot 265,-
  • Helstegt issing m/ spæd kål & brunet smørsauce – ramsløg – peberrod – kartoffel kompot 285,-
  • Ribeye m/ bearnaise sauce – fritter – løgkompot 325,-

DESSERTER

  • Créme brûlée 85,-
  • Mazarin – hvid chokolade – rabarber – bronzefennikel is 85,-
  • Udvalg af oste m/ kompot – oliven – kiks 135,-

SNACKS

  • Fritter m/ aioli 55,-
  • Snacktallerken m/ oliven – flæskesvær – saltmandler & dip 85,-