Aftenmenu

Vores menukort byder på både klassiske retter samt retter som er mere sæson betonede.  Vi sætter en ære i at bruge gode og friske råvare, alt vores fisk er frisk fanget og kommer fra vores nabo flyvefisken. Vi bager selv vores brød og producere så meget som muligt fra bunden selv.

KOKKENS 3 RETTER 375,-

Skal bestilles af hele bordet (børn u. 12 undtaget)
(forbehold for ændringer i menuen)
Forret:
  • Jomfruhummer Bisque m/ jomfruhummer tatar – fennikel
Hovedret:
  • Dagens fisk m/ Bacon – persille – æg – kapers – senneps sifon – aspargeskartofler
    Eller
  • Greather Omaha roast m/ Bearnaisesauce – fritter – dagens sprøde salat
Dessert:
  • Karamelkage m/ karamel is – yuzo curd – karamelsauce

KLASSIKERE

  • Stjerneskud m/ stegt – dampet – laks – rejer 225,-
  • Pariserbøf m/ rødbeder – peberrod – kapers – løg – blomme 220,-
    Fritter & aioli
  • Dampede Muslinger m/ urter – fløde – citron – hvidvin 190,-
    Fritter & aioli
  • Salat chevre m/ croutons – marineret salat – valnødder – appelsin – rødbeder 165,-

FORRETTER

  • Jomfruhummer bisque m/ jomfruhummer tatar – fennikel  115,-
  • Koldrøget torsk m/ selleriremoulade – toast Melba – pære  110,-
  • Østers 3 stk m/ vinaigrette – syltede rødløg – tabasco 145,-

HOVEDRETTER

  • Dagens fisk m/ bacon – persille – æg – kapers – sennepssifon – aspargeskartofler 265,-
  • Oksestriploin m/ bløde løg – ærter franchaise – rødvinssauce – fritter 275,-
  • Greather Omaha Roast (langtidsstegt cuvette) m/ bearnaisesauce – fritter – salat Familystyle min. 2 personer  250,- pr person  

DESSERTER

  • Créme brûlée 85,-
  • Karamel kage m/ mandelis yuzu curd – karamelsauce 95,-
  • Udvalg af oste m/ kompot – oliven – kiks 115,-

SNACKS

  • Fritter m/ aioli 55,-
  • Snacktallerken m/ oliven – flæskesvær – saltmandler & dip 85,-