Aftenmenu
Vores menukort byder på både klassiske retter samt retter som er mere sæson betonede. Vi sætter en ære i at bruge gode og friske råvare, alt vores fisk er frisk fanget og kommer fra vores nabo flyvefisken. Vi bager selv vores brød og producere så meget som muligt fra bunden selv.
KOKKENS 3 RETTER 375,-
Skal bestilles af hele bordet (børn u. 12 undtaget)
(forbehold for ændringer i menuen)
Forret:
- Grillet hvid asparges m/ Macadamia – rejer – hyldeblomst & brunet smør hollandaise
Hovedret:
- Dagens fisk m/ cremet pasta riso – morkler – ærter & asparges
Dessert:
- Mazarin – hvid chokolade – rabarber – bronzefennikel is
KLASSIKERE
- Stjerneskud m/ stegt – dampet – laks – rejer 225,-
- Pariserbøf m/ rødbeder – peberrod – kapers – løg – blomme 195,-
Fritter & aioli - Dampede Muslinger m/ urter – fløde – citron – hvidvin 190,-
Fritter & aioli
FORRETTER
- Grillede hvide asparges m/ macadamian – rejer – hollandaise 150,-
- Okse tatar m/ chips – trøffelmayo – syltede bøgehatte 95,-
- Stenbiderrogn(Islandsk) m/ creme fraiche 48% – vaffel – purløg 98,-
- Østers 3 stk m/ vinaigrette – syltede rødløg – tabasco 145,-
HOVEDRETTER
- Dagens fisk m/ cremet pasta riso – morkler – ærter & asparges 265,-
- Helstegt issing m/ spæd kål & brunet smørsauce – ramsløg – peberrod – kartoffel 285,-
- Ribeye af dansk kalv m/ bearnaise sauce – fritter – nye løg – marvsmør 325,-
DESSERTER
- Créme brûlée 85,-
- Mazarin – hvid chokolade – rabarber – bronzefennikel is 85,-
- Udvalg af oste m/ kompot – oliven – kiks 135,-
SNACKS
- Fritter m/ aioli 55,-
- Snacktallerken m/ oliven – flæskesvær – saltmandler & dip 85,-