FROKOSTMENU

køkkenet er åbent fra 11:30 – 16:00

Klassikere

  • Stjerneskud m/ stegt – dampet – laks – rejer 195,-
  • Fish n´chips m/ sauce tatar – mushy peas 165,-
  • Pariserbøf m/ rødbeder – peberrod – kapers – løg – blomme – fritter & aioli 185,-
  • Rørt oksetatar m/ chips – trøffelmayo – fritter & aioli 165,-
  • Moules frites m/ urter – fløde – Citron – fritter & aioli 175,-
  • Sprødstegt fisk & rejer m/ rugbrød – remoulade – salat 135,-
  • Koldrøget laks m/ citron confit – små salater – dukkah  155,-

Luksus frokost

Bestilles af hele bordet – fra 11:30 – 15:00 – minimum 2 cov

  • Hj. lavet marinerede sild m/ creme cf. 48% – æbler – rug & karse
  • Æg & rejer m/ bitre salater – mayonaise – dild
  • Sprødstegt fisk m/ citronpuré – urte remoulade
  • Braiserede svinekæber m/ sprøde kartofler – slaw på æble & fennikel
  • Æbletrifli m/ makroner – tonka – chantily creme

250,- pr cov. 

DESSERTER

  • Æbletrifli m/ makroner – tonka – chantily creme 85,-
  • Creme Brûlée 85,-
  • Oste tallerken m/ 3 oste & div. tilbehør 98,-