FROKOSTMENU
køkkenet er åbent fra 11:30 – 16:00
SMØRREBRØD
Vi anbefaler 2 – 3 stk pr- mand
- Marineret sild m/ Rødløg – Friterede kapers – Æg 95,-
- Kartoffelmad m/ pocheret æg – bacon – sennep 85,-
- Fiskefilet & rejer m/ remoulade – urtesalat 105,-
- Røget laks – selleri remoulade – pære 95,-
- Roastbeef m/ remoulade – peberrod – friterede løg 95,-
5 stk på et bræt(en af hver slags) 400,-
KLASSIKERE
- Stjerneskud m/ stegt – dampet – laks – rejer 195,-
- Pariserbøf m/ rødbeder – peberrod – kapers – løg – blomme – fritter og aioli 185,-
- salat chevre – croutoner – marineret salat – nødder – rødbede 155,-
- Dampede muslinger/ urter – fløde – citron 155,-
fritter & aioli 35,- - Oksestriploin m/ bløde løg – rødvinssauce – ærter franchaise – fritter
SNACKS
- Snacktallerken m/ oliven – flæskesvær – saltmandler & dip 85,-
- Fritter m/ aioli 55,-
DESSERTER
- 3 små søde kager 85,-
- Creme Brûlée 95,-