FROKOSTMENU
køkkenet er åbent fra 11:30 – 16:00
Klassikere
- Stjerneskud m/ stegt – dampet – laks – rejer 195,-
- Fish n´chips m/ sauce tatar – mushy peas 165,-
- Pariserbøf m/ rødbeder – peberrod – kapers – løg – blomme – fritter & aioli 185,-
- Rørt oksetatar m/ chips – trøffelmayo – fritter & aioli 165,-
- Moules frites m/ urter – fløde – Citron – fritter & aioli 175,-
- Sprødstegt fisk & rejer m/ rugbrød – remoulade – salat 135,-
- Koldrøget laks m/ citron confit – små salater – dukkah 155,-
Luksus frokost
Bestilles af hele bordet – fra 11:30 – 15:00 – minimum 2 cov
- Karrysild m/ grillede løg & syltede æbler
- Gravad laks m/ dildmayo & nashipære
- Sprødstegt fisk m/ citronpuré – urte remoulade
- Sprængt øko ribbensteg m/ marineret rødkål & figner – skysauce
- Ris a la mande eller ost
250,- pr cov.
DESSERTER
- Æbleskiver m/ bærpuré – flormelis 85,-
- Hvid Glögg m/ mandler & rosiner 75,-
- Creme Brûlée 85,-
- Oste tallerken m/ 3 oste & div. tilbehør 98,-

