FROKOSTMENU
køkkenet er åbent fra 11:30 – 16:00
Fiskeretter
- Stjerneskud m/ stegt – dampet – laks – rejer 195,-
- Fish n´chips m/ sauce tatar – mushy peas 165,-
- skaldyrssalat m/ grillet brød – æg – citron 135,-
- Moules frites/ urter – fløde – citron – fritter & aioli 155,-
- koldrøget laks m/ bitter salat – croutons – citron puré 135,-
- Fiskefilet & rejer m/ rugbrød – remoulade – citron 135,-
Kødretter
- Pariserbøf m/ rødbeder – peberrod – kapers – løg – æggeblomme – fritter & aioli 185,-
- Rørt oksetatar m/ chips – trøffelmayo – fritter & aioli 165,-
- Ceasar salad m/ hønse croquetter – croutons – parmesan 155,- (kan laves vegetarisk)
Dagens specialitet
- Stenbiderrogn fra Island m/ vaffel – fed creme fraiche – purløg
Snacks
- Snacktallerken m/ oliven – flæskesvær – saltmandler & dip 85,-
- Fritter m/ aioli 55,-
- Østers m/ vinaigrette – syltede rødløg – tabasco 55,- pr stk
DESSERTER
- 3 små søde kager 85,-
- Creme Brûlée 95,-
- Udvalg af oste m/ syltede valnødder – knækbrød – kompot