FROKOSTMENU

køkkenet er åbent fra 11:30 – 16:00

Fiskeretter

  • Stjerneskud m/ stegt – dampet – laks – rejer 195,-
  • Fish n´chips m/ sauce tatar – mushy peas 165,-
  • skaldyrssalat m/ grillet brød – æg – citron 135,-
  • Moules frites/ urter – fløde – citron – fritter & aioli 155,-
  • koldrøget laks m/ bitter salat – croutons – citron puré 135,-
  • Fiskefilet & rejer m/ rugbrød – remoulade – citron 135,-

Kødretter

  • Pariserbøf m/ rødbeder – peberrod – kapers – løg – æggeblomme – fritter & aioli 185,-
  • Rørt oksetatar m/ chips – trøffelmayo – fritter & aioli 165,-
  • Ceasar salad m/ hønse croquetter – croutons – parmesan 155,-                            (kan laves vegetarisk)

Dagens specialitet

  • Stenbiderrogn fra Island m/ vaffel – fed creme fraiche – purløg

Snacks

  • Snacktallerken m/ oliven – flæskesvær – saltmandler & dip 85,-
  • Fritter m/ aioli 55,-
  • Østers m/ vinaigrette – syltede rødløg – tabasco 55,- pr stk

DESSERTER

  • 3 små søde kager 85,-
  • Creme Brûlée 95,-
  • Udvalg af oste m/ syltede valnødder – knækbrød – kompot