FROKOSTMENU

køkkenet er åbent fra 11:30 – 16:00

SMØRREBRØD

Vi anbefaler 2 – 3 stk pr- mand
  • Marineret sild m/ Rødløg – Friterede kapers – Æg 95,-
  • Kartoffelmad m/ pocheret æg – bacon – sennep 85,-
  • Fiskefilet & rejer m/ remoulade – urtesalat 105,-
  • Røget laks – selleri remoulade – pære 95,-
  • Roastbeef m/ remoulade – peberrod – friterede løg 95,-
    5 stk på et bræt(en af hver slags) 400,-

KLASSIKERE

  • Stjerneskud m/ stegt – dampet – laks – rejer 195,-
  • Pariserbøf m/ rødbeder – peberrod – kapers – løg – blomme – fritter og aioli 185,-
  • salat chevre – croutoner – marineret salat – nødder – rødbede 155,-
  • Dampede muslinger/ urter – fløde – citron 155,-
    fritter & aioli 35,-
  • Oksestriploin m/ bløde løg – rødvinssauce – ærter franchaise – fritter

SNACKS

  • Snacktallerken m/ oliven – flæskesvær – saltmandler & dip 85,-
  • Fritter m/ aioli 55,-

DESSERTER

  • 3 små søde kager 85,-
  • Creme Brûlée 95,-